Ανάλογα με το βάθος της γεώτρησης, υπάρχουν αντλίες γεωτρήσεων επιφανείας και υποβρύχιες αντλίες. Για βάθη μεγαλύτερα από 8-10 μέτρα οι κατάλληλες αντλίες είναι οι υποβρύχιες ηλεκτραντλίες, ενώ οι αντλίες επιφανείας είναι κατάλληλες για γεωτρήσεις μικρού βάθους ή όταν συναντούμε σε πολύ μικρό βάθος τον ελεύθερο υδροφόρο ορίζοντα (και τη στάθμη άντλησης).
Για μεγαλύτερα βάθη γεωτρήσεων χρησιμοποιούνται υποβρύχιες ηλεκτραντλίες και οι στροβιλοφόρες αντλίες νερού γνωστές και ως Πομόνες. Μπορούν να φέρουν το νερό από μεγάλο βάθος και σε οποιαδήποτε επιθυμητή πίεση ανάλογα με τη χρήση που θέλουμε συνδυάζοντας ιπποδύναμη και βαθμίδες. Ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους, υπάρχουν με πλαστικές, χαλύβδινες ή ανοξείδωτες φτερωτές, από ειδικά πλαστικά ιδιαίτερης σύνθεσης για αντοχή σε άμμο, οξέα και από ειδικά μεταλλικά κράματα.
Η επιλογή και τοποθέτηση της κατάλληλης αντλίας γεώτρησης είναι ζωτικής σημασίας για τη καλή λειτουργία της γεώτρησης νερού. Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις παροχής, το υπάρχον δυναμικό της γεώτρησης και την ποιότητα αντλούμενου ύδατος.
Η σωστή επιλογή της αντλίας γεώτρησης, δεν εγγυάται από μόνη της την ομαλή λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος. Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι η σωστή εγκατάσταση με την τοποθέτηση όλων των μερών του συγκροτήματος στα κατάλληλα σημεία με τις σωστές συναρμογές. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την άψογη χωρίς προβλήματα εγκατάσταση αντλιών νερού και συγκροτημάτων.
Επίσης το τμήμα Service της εταιρίας μας αναλαμβάνει με εξαιρετικά χαμηλό κόστος να παρακολουθήσει και να εκτελεί τακτικό πρόγραμμα συντήρησης αντλητικών συστημάτων, διασφαλίζοντας την μείωση φθορών και ανάγκης επισκευών, αν και σε περίπτωση ανάγκης είμαστε εξοπλισμένοι και καταρτισμένοι και για επισκευές αντλιών νερού, όποιου μεγέθους, από το πιο μικρό, μέχρι το πιο μεγάλο.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση αντλιών, τόσο την πρώτη φορά , κατά τη κατασκευή του έργου, όσο και σε περιπτώσεις αντικατάστασης λόγω βλάβης.
Σε περίπτωση βλάβης, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του αντλητικού συγκροτήματος ή εξαγωγή και επισκευή της αντλίας νερού. Όλες οι εργασίες γίνονται από το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο συνεργείο μας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις επώνυμες εταιρίες αντλιών και ηλεκτροκινητήρων.
BIZZI&TEDESCHI
CAPRARI
DAB
EBARA
E-TECH by FRANKLIN ELECTRIC
FRANKLIN
GRUNDFOS
LEO PUMPS
PANELLI
PEDROLLO
ROVATTI
SAER
SPERONI
LOWARA
WILO

Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας για τη σωστότερη επιλογή με διάρκεια ζωής.

Υποβρύχιες ανοξείδωτες αντλίες γεώτρησης (INOX), αντλίες επιφανείας, αντλίες πηγαδιών, πιεστικά συγκροτήματα, πιεστικά δοχεία, ηλεκτρικούς πίνακες με αυτοματισμούς πλήρους προστασίας, (επιτηρητής ελέγχου στάθμης και τάσεως – φάσεων, θερμική προστασία κινητήρα, προστασία από ξηρή λειτουργία, Πιεζοστάτης, ηλεκτρόδια στάθμης), ανθυγρά καλώδια, αντλητικά συγκροτήματα, βαλβίδες αντεπιστροφής, φλοτεροδιακόπτης, χρονικό καθυστέρησης έναρξης λειτουργίας, υδραυλικά εξαρτήματα, χαλύβδινοι σωλήνες υποβρυχίου συγκροτήματος, Mannesmann σωλήνες, πλαστικές σωλήνες υποβρυχίου συγκροτήματος.